Los Quatros underhöll

jubileum 40 år

Vårt jubileum på Medborgarhuset i Eslöv lördagen 20 maj, blev en rolig och fin eftermiddag. Vi började med en välkomstdrink i foajen. I stora salen serverades en god buffe. Vår förbundsordförande gratulerade från förbundet och  berättade om sitt arbete  och vad förbundet skall jobba med för att få bra verksamhet för våra medlemmar. Därefter blev det flera uppvaktningar, som vi tackar varmt för. Ett stort bidrag till den goda stämningen var Los Quatros orkester som spelade och sjöng under hela eftermiddagen. Kalaset avslutades med kaffe och tårta.

Underkvällen sjöng Eva Öhrberg en egen skriven visa,vi hade fler allsånger, men denna blev populärast.
Ingemo Hellgren fick förbundets silvernål, för att hon varit förtroendevald mer än tio år. Under eftermiddagen rullade ett bildspel från scenen som visade lite om föreningens verksamhet de senaste åren.

Reumatikerföreningen Mellanskåne

Melodi Lambert Walk Text: Eva Orberg

Varst vad åren dom går snabbt nu vi fyller 40 bast Ja tank va åren går vi flesta fått gråa hår.

Årsavgiften den ar nim så pensionen racker till Vi aven gympa kan utan någon slant.

Fler i gympan kan vi va efteråt så mår man bra Armar uppåt sträck och man får lyfta på sin hack

Gratis all vår fika ar det ar inte dumt det där Mackor då vi får och en liten kaffetår.

Paraffinbad det ar bra man mär bra sen hela dan Varmbad även så för både kropp och tå

Utav kaffe mår man bra men mot smarta vette fan Men med kaffegok så gör vi ett nytt forsok

Canastan är ett roligt spel tycker vi-som nu ar med Får vara lite smart för att komma någonvart

Vårat lotteri är kul men man får ha lite tur Och somliga har fjong som kan vinna varje gång.

En ny styrelse vi fått och vi får ej glomma bort Att bjuda på oss själv så bör allting gå på räls.

Nu ar denna visa slut och vi ger en stor salut Så höj nu era glas och låt det klirra i vår sal

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!